Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

H Candice Wiggins στον Αθηναϊκό

To νουμερο 3 του περσινού ντραφτ και παίκτρια των Minnesota Lynx, Candice Wiggins έκλεισε ο Αθηναϊκός για την σεζον 2009-2010.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αθηναϊκού:
Η Διοικούσα Επιτροπή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του συλλόγου ανακοινώνει την απόκτηση της Αμερικάνας παίκτριας του WNBA και των Minnesota Lynx Candice Wiggins. Η παίκτρια είναι 22 χρονών, με ύψος 1.80 και παίζει στην θέση 3, είναι μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας της Αμερικής, απόφοιτος του κολλεγίου Στάνφορντ, Νο 3 του περσινού ντράφτ (2008) και τελείωσε την περσινή της πρώτη χρονιά στο WNBA με Μ.Ο. ανά παιχνίδι 15,7 πόντους, 3,2 ρημπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 27,5 λεπτά συμμετοχής.

Φέτος μετά από 10 παιχνίδια η Candice είναι μέλος στην βασική πεντάδα των Lynx και με Μ.Ο. 15,1 πόντους, 2,8 ρημπάουντ, 2,8 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 31,2 λεπτά συμμετοχής και έχοντας στα τελευταία 3 παιχνίδια (μετά τον τραυματισμό της Augustus Seimone) M.O. 20,5 πόντους, 3,3 ρημπάουυντ, 3,3 ασίστ και 3,3 κλεψίματα βρίσκεται στην κορυφαία δεκάδα και δη στην 5η θέση της κούρσας για την ανάδειξη της κορυφαίας παίκτριας του φετινού πρωταθλήματος του WNBA, πίσω από τις Lauren Jackson των Seattle Storm, Alana Beard των Washington Mystics, Katie Douglas των Indiana Fever και Diana Taurasi των Phoenix Mercury και μπροστά από ζωντανούς θρύλους του Αμερικάνικου γυναικείου Μπάσκετ, όπως οι Becky Hammon, Jia Perkins και Cappie Pontexter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου