Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Η Σωτηρίου στον Αθηναϊκό

Η Σωτηρίου με την φανέλα της
Εθνικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
Η μεταγραφή της Κατερίνας Σωτηρίου τελικά έγινε αφού η απόφαση απο το ΑΣΕΑΔ βγήκε υπέρ της παίκτριας. Έτσι, ο Αθηναϊκός με δελτίο τύπου ανακοίνωσε την μεταγραφή.
 "Η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την οριστική συμφωνία της με την Κατερίνα Σωτηρίου. Μετά από σημερινή απόφαση του ΑΣΕΑΔ, η 26χρονη διεθνής πάουερ-φόργουορντ έμεινε ελεύθερη από τις Εσπερίδες και αυτομάτως ενεργοποιείται και επισήμως η συνεργασία της με τον Sony-Aθηναϊκός".

«Η αίσια έκβαση της υπόθεσης της Κατερίνας βοηθάει πολύ στην υλοποίηση του αρχικού μας σχεδιασμού, γιατί η παρουσία της θα μας δώσει μία ακόμη επιπλέον ποιοτική λύση στις θέσεις “3” και “4”», σχολίασε από την Κω, ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Κτιστάκης.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Δήμαρχο Βύρωνα, κ. Χαρδαλιά και τον προπονητή μου Γιάννη Κτιστάκη, για τη στήριξη που μου παρείχαν όλο το καλοκαίρι. Αισθάνομαι δικαιωμένη για την απόφασή μου και ενθουσιασμένη που θα μπορέσω να ενισχύσω την ομάδα από το πρώτο φιλικό παιχνίδι. Εύχομαι να μπορέσω να συμβάλλω τα μέγιστα στην εφετινή προσπάθεια και να βοηθήσω τον Sony Αθηναϊκός να πετύχει τους εφετινούς στόχους», δήλωσε η Κατερίνα Σωτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου