Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟΥ

Την εξαίρεση των δύο διαιτητών θα ζητήσει, σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση, η ομάδα του Θριάμβου. Συγκεκριμένα, αναφέρονται 5 παραβάσεις τις οποίες υπέπεσαν οι ρέφερι πριν την (καθυστερημένη) έναρξη του αγώνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«10/10/2010 Γήπεδο Μετς και ώρα 17:00 :
Εχθές ήταν προγραμματισμένος να γίνει ο αγώνας Α' Έσκα γυναικών μεταξύ των ομάδων Θρίαμβος Αθηνών - Περιστέρι Γ.Σ. Οι διαιτητές της συγκεκριμένης αναμέτρησης δεν έπρεπε να ξεκινήσουν καν τον αγώνα υποπίπτοντας σε σωρεία λαθών.
Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στις 16:45 ο έφορος της ομάδας του Περιστερίου ενημερώνει τους δυο διαιτητές ότι τα δελτία θα καθυστερήσουν λίγο. Ως εδώ όλα είναι φυσιολογικά. Από δω και πέρα όμως αρχίζει το θέατρο του παραλόγου. Ο προπονητής της ομάδας μας (Σοϊλεμετζίδης Γιάννης) πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια βλέπει τον προπονητή της ομάδας του Περιστερίου κ. Κολτσίδα να μπαίνει στο δωματιάκι των διαιτητών μαζί με τους δυο διαιτητές(κ. Λαζαρίδη και κ. Ορφανό) προφανώς για να τους πείσει να καθυστερήσουν λίγο την έναρξη του παιχνιδιού. Φυσικά ο προπονητής των φιλοξενουμένων δεν έχει καμία δουλειά στα αποδυτήρια των διαιτητών ειδικά από τη στιγμή που η εν λόγω ομάδα δεν έχει φέρει τα δελτία στο γήπεδο.

Παράβαση κανονισμών 1
Γιατί η ομάδα του Περιστερίου ξεκίνησε ζέσταμα από τη στιγμή που τα δελτία δεν είχαν έρθει?

Παράβαση κανονισμών 2
Γιατί ενώ το ρολόι του γυμνασίαρχου έδειχνε ξεκάθαρα ότι είχαν περάσει και τρία(3) λεπτά από τον προκαθορισμένο χρόνο (15 λεπτά) που ορίζει ο κανονισμός έγινε ο αγώνας???Μήπως είχε παίξει ρόλο η "επίσκεψη" του κ. Κολτσίδα στα αποδυτήρια των διαιτητών???Τυχαίο??Δεν νομίζω!!!

Παράβαση κανονισμών 3
Ως δια μαγείας τα δελτία έρχονται στο γήπεδο (με 3 λεπτά καθυστέρηση ) και ο κ. Κολτσίδας πηγαίνοντας επιδεκτικά στη γραμματεία ρώτησε με ύφος χιλίων καρδιναλίων τον πρώτο διαιτητή κ. Λαζαρίδη αν τα δελτία είναι εντός χρόνου με τον δεύτερο να του απαντάει λανθασμένα καταφατικά. Πετώντας τα δελτία στο τραπέζι της γραμματείας με δύναμη μίλησε με πολύ άσχημο τρόπο προς αυτούς, με αποτέλεσμα να δεχτεί μια τεχνική ποινή απλά για τα μάτια του κόσμου. Και εδώ ο νόμος είναι ξεκάθαρος καθώς ο εν λόγω προπονητής?? Θα έπρεπε να αποβληθεί....

Παράβαση κανονισμών 4
Ενώ το παιχνίδι τελείωσε ο πρώτος διαιτητής (κ. Λαζαρίδης) παραβιάζει για άλλη μια φορά το νόμο και δεν γράφει πουθενά για την δεκαπεντάλεπτη καθυστέρηση. Επίσης θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι στο φύλλο αγώνος, όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι κύριοι της ΕΣΚΑ δεν αναγράφετε πουθενά η ώρα διεξαγωγής του αγώνα. Τυχαίο και αυτό??

Παράβαση κανονισμών 5
Σε τηλεφωνική ομιλία του δεύτερου διαιτητή κ. Ορφανού με εκπρόσωπο της ΚΕΔ είπε αυτολεξεί ότι το παιχνίδι θα έχει καθυστέρηση λόγο το ότι το γήπεδο έμπαζε νερά!!!!Το ακούσαμε και αυτό.
Επειδή από φέτος όλα τα σωματεία της ΈΣΚΑ πληρώνουν και τους διαιτητές έχουμε ένα λόγο παραπάνω να ζητάμε τα αυτονόητα. ΙΣΟΝΟΜΙΑ και τίποτα παραπάνω.....
Δεν θα θέλαμε να αναφερθούμε στα διαιτητικά λάθη που έγιναν μέσα στον αγώνα. Το διαιτητικό δίδυμο αποδείχτηκε περίτρανα πως ήταν "πολύ λίγο" για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όπως είναι λογικό θα ζητήσουμε επίσημα την εξαίρεση τους από τους αγώνες της ομάδας μας. Τέλος, επειδή είμαστε της γνώμης ότι οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά δεν καταθέσαμε ένσταση ενώ θα μπορούσαμε. Απλά δεν μας αρέσει η κοροϊδία κύριοι. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες του Περιστερίου για τη νίκη τους και μόνο σε αυτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου