Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

"ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ"


Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για την Αγία Παρασκευή, η οποία στην επανεμφάνιση της στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών δείχνει ότι ήρθε για να μείνει. Ο άμεσος συνεργάτης του Μιχάλη Θάνου, Σπύρος Χρυσοβιτσιάνος, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ενώ αναφέρεται στις ακαδημίες της Αγίας Παρασκευής που αποδεικνύει ότι "σέβεται την ιστορία και το όνομα της".





Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την συνεργασία του με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής
"Η συνεργασία μου με τον κόουτς Μιχάλη Θάνο δεν είναι καινούργια. Έχουμε συνυπάρξει στο παρελθόν στην ίδια ομάδα, από διαφορετικό πόστο (ήμουν παίκτης του), σε μία εξαιρετικά επιτυχημένη πενταετία με την κατάκτηση 3 πρωταθλημάτων. Για εμένα επομένως δεν είναι πρωτόγνωρο το να δουλεύω μαζί του. Έχουμε την ίδια μπασκετική φιλοσοφία.
Η συνεργασία μου με τις παίκτριες είναι ανταποδοτική, γεγονός που δίνει ουσία και αποτέλεσμα στη δουλειά μου. Θέλω επίσης να τονίσω πως αρωγός της προσπάθειάς μας είναι η Διοίκηση του συλλόγου η οποία εμπιστεύεται και υποστηρίζει έμπρακτα την δουλειά μας".

Για την μέχρι τώρα πορεία της Αγίας Παρασκευής στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών
"Το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή του. Το θετικό για εμάς είναι ότι ξεκινήσαμε με νίκες και αυτό μας δίνει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας σε μια κατηγορία όπου συμμετέχουν και  ομάδες επιπέδου Α1".

Για τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν
"Η ομάδα πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ και επανήλθε στην Α2. Στόχος μας είναι μέσω των προπονήσεων και των αγώνων να γινόμαστε καλύτεροι και περισσότερο ανταγωνιστικοί. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή απόδοση και στο νικηφόρο αποτέλεσμα". 

Για την στελέχωση του ρόστερ και με ποια κριτήρια χτίστηκε
"Παρότι δεν ήμουν στην ομάδα κατά την μεταγραφική περίοδο γνωρίζω πως το χτίσιμό της βασίστηκε στο να κρατηθεί ο περσινός κορμός καθώς και στην κάλυψη κάποιων νευραλγικών θέσεων. Η εμπιστοσύνη που έδειξε ο σύλλογος στον περσινό κορμό έχει να κάνει με την αναγνώριση της αξίας των παικτριών που επέτυχαν την άνοδο. Σίγουρα η οικονομική κρίση έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επίτευξη κάποιων μεταγραφικών στόχων οι οποίοι δεν ευοδώθηκαν".

Για τις υποδομές της ομάδας και την δουλειά που γίνεται εκεί
"Η Αγία Παρασκευή επενδύει πολύ στο θέμα υποδομές. Για παράδειγμα στο φετινό ρόστερ 3 παίκτριες προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Άλλωστε, η ομάδα έχει βγάλει κατά καιρούς παίκτριες που έχουν πρωταγωνιστήσει σε ομάδες της Α1, γεγονός που οι νέοι κάτοικοι δεν γνωρίζουν. Πιστεύω ότι κάθε ομάδα που σέβεται το όνομά της και την ιστορία της πρέπει να ξεκινά δίνοντας βάση στις υποδομές της. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο στο οποίο δουλεύουν οι υποδομές με στόχο τα επόμενα χρόνια να βγουν κορίτσια με ταλέντο που θα στελεχώσουν την γυναικεία ομάδα". 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου